Eveniment dedicat mamelor, la Biserica Ortodoxă ,,Sfânta Treime” din Bistrița

de | mart. 11, 2017 | Activități parohiale, Uncategorized

Mâine seară, de la ora 18:00, la biserica Parohiei bistrițene „Sfânta Treime” va avea loc un eveniment deosebit dedicat mamelor, intitulat Mamei mele, cu drag !

Vor participa numeroși copii și tineri, care vor interpreta poezii, cântece și pricesne dedicate mamelor și Maicii Domnului.

„Micii artiști sunt elevi ai Liceului de Muzică« Tudor Jarda » din Bistrita, elevi ai claselor cu program after-school « Sfântul Stelian » și membrii ai grupului parohial de tineret din parohia noastră”, a transmis pentru Radio Renașterea inspectorul pentru tineret în județul Bistrița-Năsăud, părintele  Tudor Mudure.

Ultimele articole

Sfânta Treime. Ce ne spune textul biblic? P1

Sfânta Treime. Ce ne spune textul biblic? P1

Programul de aprofundare a învățăturii biblice „Să învățăm și să citim împreună Sfânta Scriptură”, susținut de Pr. Prof. Univ. Dr. Stelian Tofană, este difuzat la Radio Renașterea în fiecare zi de marți de la ora 19.00.20.22.

Asistența religioasă din armata cezaro-crăiască, după 1869

Asistența religioasă din armata cezaro-crăiască, după 1869

Doctor în Istorie și în Teologie, dr. Mircea Gheorghe Abrudan este autorul cărții „Biserica Ortodoxă și clerul militar din Monarhia Habsburgică între pacea de la Carloviț și Primul Război Mondial”. Lucrarea, apărută la Editura Presa Universitară Clujeană,  reprezintă...

Cerc preoțesc Valea Tecii, parohia Teaca , Protopopiat Bistrița

Cerc preoțesc Valea Tecii, parohia Teaca , Protopopiat Bistrița

Parohia Ortodoxă Teaca, din cadrul Protopopiatului Ortodox Bistrița, a găzduit luni 24 aprilie 2023, întâlnirea cercului preoțesc de pe Valea Tecii. Pornind de la îndemnul biblic: ,,Fiule, sprijină pe tatăl tău la bătrânețe și nu-l mâhni în viața lui. Și chiar de i se...