Eveniment dedicat tinerilor, la Sîngeorz-Băi

de | nov. 28, 2017

Centrul Misionar de Tineret „Ioan Bunea” din Sîngeorz-Băi, va fi miercuri, 29 noiembrie, gazda unui eveniment dedicat elevilor din orașul stațiune.

Începând de la ora 13.00, elevii sunt invitați să participe la o întâlnire organizată de Liceul Teoretic „Solomon Haliță” din Sîngeorz-Băi, Centrul Misionar de Tineret „Ioan Bunea” și Casa Orășenească de Cultură din Sîngeorz-Băi.

La această manifestare, dedicată celor două zile de sărbătoare, respectiv 30 Noiembrie și 1 Decembrie, va fi prezent părintele Chiril Zăgrean, starețul Mănăstirii „Sf.Ap. Petru și Pavel” din Țara Năsăudului, care le va vorbi tinerilor despre Sfântul Apostol Andrei – ocrotitorul României dar și profesorul Doru Mâti, de la liceul din localitate, care va vorbi despre Ziua Națională a României. Tot în cadrul acestei întâlniri va avea loc și un moment artistic, pregătit de elevi, în cinstea zilei de 1 Decembrie.

Îi așteptăm pe toți tinerii și elevii din Sîngeorz-Băi, să participe cu drag la această manifestare dedicată celor două sărbători care urmează în calendarul nostru, și anume 30 Noiembrie, când îl prăznuim pe Sfântul Apostol Andrei și 1 Decembrie, Ziua Națională a României, a consemnat pentru Radio Renașterea pr. Paul Gavriloaie, directorul Centrului de Tineret „Ioan Bunea”.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Procesiune de Rusalii la Cluj-Napoca

Procesiune de Rusalii la Cluj-Napoca

Clujenii sunt invitați să participe duminică, 23 iunie 2024, la tradiționala Procesiune de Rusalii organizată în centrul municipiului Cluj-Napoca. Evenimentul continuă o veche tradiţie din Ardeal ce are în centrul ei rugăciunea pentru mediul înconjurător şi pentru...

Binecuvântare arhierească în Parohia Ortodoxă Arșița

Binecuvântare arhierească în Parohia Ortodoxă Arșița

Sâmbătă, 15 iunie 2024, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, s-a aflat în mijlocul credincioșilor din satul Arșița, comuna Măgura Ilvei, județul Bistrița-Năsăud, cu prilejul sfințirii capelei...