Eveniment dedicat tinerilor, la Sîngeorz-Băi

de | nov. 28, 2017

Centrul Misionar de Tineret „Ioan Bunea” din Sîngeorz-Băi, va fi miercuri, 29 noiembrie, gazda unui eveniment dedicat elevilor din orașul stațiune.

Începând de la ora 13.00, elevii sunt invitați să participe la o întâlnire organizată de Liceul Teoretic „Solomon Haliță” din Sîngeorz-Băi, Centrul Misionar de Tineret „Ioan Bunea” și Casa Orășenească de Cultură din Sîngeorz-Băi.

La această manifestare, dedicată celor două zile de sărbătoare, respectiv 30 Noiembrie și 1 Decembrie, va fi prezent părintele Chiril Zăgrean, starețul Mănăstirii „Sf.Ap. Petru și Pavel” din Țara Năsăudului, care le va vorbi tinerilor despre Sfântul Apostol Andrei – ocrotitorul României dar și profesorul Doru Mâti, de la liceul din localitate, care va vorbi despre Ziua Națională a României. Tot în cadrul acestei întâlniri va avea loc și un moment artistic, pregătit de elevi, în cinstea zilei de 1 Decembrie.

Îi așteptăm pe toți tinerii și elevii din Sîngeorz-Băi, să participe cu drag la această manifestare dedicată celor două sărbători care urmează în calendarul nostru, și anume 30 Noiembrie, când îl prăznuim pe Sfântul Apostol Andrei și 1 Decembrie, Ziua Națională a României, a consemnat pentru Radio Renașterea pr. Paul Gavriloaie, directorul Centrului de Tineret „Ioan Bunea”.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Părintele Mitropolit Andrei își cinstește ocrotitorul spiritual

Părintele Mitropolit Andrei își cinstește ocrotitorul spiritual

Joi, 30 noiembrie 2023, Biserica Ortodoxă Română îl sărbătoreşte pe Sfântul Apostol Andrei, cel întâi chemat, Ocrotitorul României. Cu acest prilej, Înaltpreasfinţitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului,...