Eveniment dedicat tinerilor, la Sîngeorz-Băi

de | nov. 28, 2017 | Actualitatea religioasă

Centrul Misionar de Tineret „Ioan Bunea” din Sîngeorz-Băi, va fi miercuri, 29 noiembrie, gazda unui eveniment dedicat elevilor din orașul stațiune.

Începând de la ora 13.00, elevii sunt invitați să participe la o întâlnire organizată de Liceul Teoretic „Solomon Haliță” din Sîngeorz-Băi, Centrul Misionar de Tineret „Ioan Bunea” și Casa Orășenească de Cultură din Sîngeorz-Băi.

La această manifestare, dedicată celor două zile de sărbătoare, respectiv 30 Noiembrie și 1 Decembrie, va fi prezent părintele Chiril Zăgrean, starețul Mănăstirii „Sf.Ap. Petru și Pavel” din Țara Năsăudului, care le va vorbi tinerilor despre Sfântul Apostol Andrei – ocrotitorul României dar și profesorul Doru Mâti, de la liceul din localitate, care va vorbi despre Ziua Națională a României. Tot în cadrul acestei întâlniri va avea loc și un moment artistic, pregătit de elevi, în cinstea zilei de 1 Decembrie.

Îi așteptăm pe toți tinerii și elevii din Sîngeorz-Băi, să participe cu drag la această manifestare dedicată celor două sărbători care urmează în calendarul nostru, și anume 30 Noiembrie, când îl prăznuim pe Sfântul Apostol Andrei și 1 Decembrie, Ziua Națională a României, a consemnat pentru Radio Renașterea pr. Paul Gavriloaie, directorul Centrului de Tineret „Ioan Bunea”.

Ultimele articole

Ziua Culturii Naţionale, sărbătorită la Cluj-Napoca

Ziua Culturii Naţionale, sărbătorită la Cluj-Napoca

De Ziua Culturii Naționale și a comemorării marelui poet Mihai Eminescu, la 172 de ani de la nașterea sa, la Cluj-Napoca a avut loc un eveniment religios și cultural-artistic, în prezența reprezentanților cultelor religioase din municipiu, a autorităților civile și...