Expoziția „Collage d’images militantes-Catalogue d’auteurs-Matériel de cours”, a lect. univ. dr. Marius Dan Ghenescu

de | mart. 26, 2023

În perioada 23 martie -6 aprilie 2023, pe simezele Complexului Muzeal din Bistrița, este organizată expoziția „Collage d’images militantes-Catalogue d’auteurs-Matériel de cours”, a domnului lect. univ. dr. Marius Dan Ghenescu, managerul Centrului de Creație și Cercetare Continuă „Sfântul Evanghelist Luca” al Facultății de Teologie Ortodoxă, din cadrul Universității Babeș-Bolyai, din Cluj și grafician al Revistei Tabor.

Marți 28 martie, de la ora 17 va avea loc vernisarea expoziției, în cadrul unui program dedicat memoriei Mitropolitului Bartolomeu Anania, fondatorul Revistei Tabor, eveniment care va cuprinde: prezentarea catalogului de autor, Marius Dan Ghenescu, „Collage d’images militantes, Catalogue d’auteurs- Matériel de cours”, Casa de Editură Dochia, 2023; „Ceasul cu pendulă” de Marius Dan Ghenescu, înregistrare audio în lectura actorului  Ioan Isaiu de laTeatrul Național, din Cluj realizată cu sprijinul Radio Renașterea și Asociația de teatru și film „ENTER”;  vizionarea filmului de scurt metraj  „Peregrinul Apter”, câștigătorul Marelui premiu în cadrul Festivalului Lumină din Lumină, organizat la Pitești, în anul 2019, film realizat de Asociația de teatru și film „ENTER”, regizor Camelia Hâncu.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Cultură | Arhiva
Vacanța la biblioteca „Octavian Goga” Cluj

Vacanța la biblioteca „Octavian Goga” Cluj

Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj, instituție de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, organizează în perioada 1 iulie – 30 august 2024 o serie de activități sub genericul Vacanța la bibliotecă, o alternativă pentru copii și adolescenți de...