Expoziția de fluturi vii „Petale Zburătoare” | Grădina Botanică „Alexandru Borza” Cluj

de | oct. 2, 2022

Anul acesta avem plăcerea să vă invităm din nou la Expoziția de fluturi vii de la Grădina Botanică “Alexandru Borza” – ”Petale Zburătoare”. În expoziție vor putea fi văzute 21 de specii de fluturi exotici preponderent din zona Amazonului și a Asiei.

Expoziția are loc în perioada 24 septembrie – 9 octombrie 2022, între orele 10-16, în sera de lângă Institutul Botanic (sera în fața căreia se află colecția de cactuși). Intrarea în incinta expozițională se face pentru un număr limitat de persoane. Personalul expoziției vă va ghida în privința vizitării și vă rugăm să vă conformați instrucțiunilor organizatorice.

Studenții Facultății de Biologie și Geologie vă vor sta la dispoziție pentru informații privitoare la speciile din expoziție.

Accesul la expoziție este inclus în biletul de intrare în Grădina Botanică.

Începând de sâmbătă 1 octombrie 2022, Grădina Botanică trece la programul de toamnă. Grădina se va închide la ora 19:00, ultimii vizitatori vor intra la ora 18:00 *.
Serele se vor închide la ora 17:00, ultimii vizitatori vor intra la ora 16:45*.

Persoana de contact: Dr. Craioveanu Cristina (cristina.craioveanu@ubbcluj.ro

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Cultură
Stagiunea de primăvară Madrigal 2024, la Palatul Patriarhiei

Stagiunea de primăvară Madrigal 2024, la Palatul Patriarhiei

Corul Madrigal, dirijat de Anna Ungureanu, invită publicul la evenimentele Stagiunii de primăvară - Madrigal 2024, o trilogie de concerte extraordinare, în care sunetul unic al ansamblului se împletește cu elemente de artă dramatică, iluminat arhitectural și proiecții...

Crăiasa Zăpezii revine pe scena Teatrului „Puck”

Crăiasa Zăpezii revine pe scena Teatrului „Puck”

Duminică, 18 februarie, și marți, 20 februarie, cei mici sunt așteptați să urmărească la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca unul dintre cele mai iubite spectacole din repertoriul instituției: „Crăiasa Zăpezii”. De asemeni, sâmbătă, 17 februarie, pe aceeași scenă...