Expoziției de fotografie la Huedin

de | apr. 13, 2019 | Actualitatea religioasă

Sediul Protopopiatului Ortodox Român Huedin a fost gazda expoziției de fotografie Eterna Gondolă, semnată de fotograful Andreea Rotaru. Vernisajul expoziției a avut loc sâmbătă, 13 aprilie 2019, de la ora 19, în sala de ședințe a protopopiatului.

Expoziția a cuprins 35 de lucrări, în care fotograful Andreea Rotaru a suprins momente și peisaje inedite dintr-o excursie efectuată în Italia, în special din Veneția.

La eveniment au luat cuvântul: protopopul de Huedin, părintele Dan Lupuțan, care le-a vorbit celor prezenți despre modul în care un fotograf îl poate descoperi pe Dumnezeu în taina naturii și în împrejurările concrete ale vieții; prof. Alexandru Jurcan, prof. Cristian Claudiu Filip și prof. Horea Dorin Matiș, directorul Liceului Teoretic Octavian Goga din Huedin.

Expoziția a fost întregită cu acorduri muzicale semnate de pianistul conf. univ. dr. Ionică Pop, de la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Curatorul expoziției și responsabil cu atmosfera a fost profesrul Doru Ioan Rus.

Seara s-a încheiat în aplauzele tuturor iar fotograful Andreea Rotaru a primit flori, cadouri și felicitări.

Pr. Muntean Dan Mihai, corespondent

Ultimele articole

Hramul Parohiei „Sfântul Dumitru” din Florești

Hramul Parohiei „Sfântul Dumitru” din Florești

La sărbătoarea Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, marți, 26 octombrie 2021, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, a slujit în Parohia „Sfântul Dumitru” din Florești,...