Familia Creștină din perspectiva argumentelor Sfintei Scripturi. Familia creştină pe cale de dispariţie?

de | apr. 23, 2018 | Actualitatea religioasă

Sub acest titlu, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, în organizarea Sectorului Social-Filantropic și Misionar al Eparhiei Maramureșului și Sătmarului,  în Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din Baia Mare, Pr. Conf. Univ. Dr. Stelian Tofană, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, a susţinut, duminică, 22 aprilie 2018, conferinţa cu titlul de mai sus, iar luni, 23 aprilie 2018, în Catedrala  „Adormirea Maicii Domnului” din Satu Mare.

Ambele conferinţe au beneficiat de un public ales, bun cunoscător al probemelor familiei şi a Sfintei Scripturi, care au adresat, în finalul conferinţelor multe  întrebări la tema prezentată, dar şi alte întrebări de viaţă, din aceeaşi perspectivă biblică.

Andrei Fărcaş,

redactor la revista „Graiul Bisericii Noastre”

Fotografii de: Arhid. Prof. Daniel Farcaş

 

 

 

Ultimele articole

Hramul Parohiei „Sfântul Dumitru” din Florești

Hramul Parohiei „Sfântul Dumitru” din Florești

La sărbătoarea Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, marți, 26 octombrie 2021, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, a slujit în Parohia „Sfântul Dumitru” din Florești,...