Faza locală a olimpiadei de religie, la nivelul județului Cluj

de | ian. 23, 2016 | Actualitatea religioasă

Circa 300 de elevi din județul Cluj au participat sâmbătă, 23 ianuarie 2016, la faza locală a Olimpiadei de Religie.

Concursul destinat elevilor din clasele VII-XII s-a desfășurat în șase centre de concurs: Dej, Gherla, Huedin, Câmpia Turzii, Turda și Cluj-Napoca. Elevii au intrat în sălile de examen la ora 10, iar după o scurtă rugăciune au avut la dispoziție trei ore pentru a rezolva subiectele primite.

Cum s-a desfășurat faza locală a olimpiadei, ne spune Inspectorul de religie al județului Cluj, părintele Marian Sidon:

Rezultatele de la faza locală a olimpiadei de religie vor fi afișate în această după-amiază la centrele de examen, urmând ca luni să poată fi depuse eventualele contestații.

Potrivit inspectorului de religie al județului Cluj, Pr. Marian Sidon, vor merge mai departe 25 %  din participanții la etapa locală. Faza județeană a olimpiadei de religie va avea loc la Cluj-Napoca în data de 5 martie.

 

Ultimele articole

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

În Duminica a 4-a după Paști (a vindecării slăbănogului de la Vitezda), 15 mai 2022,  Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a binecuvântat comunitatea ortodoxă din...

Mitropolitul Andrei i-a binecuvântat pe românii din Londra

Mitropolitul Andrei i-a binecuvântat pe românii din Londra

În Duminica a 3-a după Paști (a Mironosițelor), 8 mai 2022, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat în mijlocul comunității ortodoxe române din Londra, Regatul...