Fericirea, dezideratul omului de pretutindeni

de | nov. 10, 2020

Stimați ascultători, în ediția de față a întâlnirii noastre săptămânale vă propunem o discuție pe una dintre cele mai importante temele legate de existența omului, fericirea. Omul din toate timpurile își dorește să fie fericit. E un firesc al lucururilor ca el să caute fericirea. Sigur, fericirea cea veșnică este dată de o relație vie cu sursa fericirii, care este Iisus Hristos, însă, potrivit domnului drd. Gabriel Noje, de-a lungul vieții, omul experiază diferite alte tipuri de fericire sau forme de bucurie care compun fericirea. Mai multe detalii, în cadrul acestei ediții a emisiunii Cultură, morală, societate. Repere pentru o viață creștină.

Audiție plăcută!

*Gabriel Noje, invitatul permanent al emisiunii, este profesor de religie și realizează o teză de doctorat la catedra de Morală Ortodoxă, din cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, sub îndrumarea pr. prof. univ. dr. Ștefan Iloaie.

Cultură, morală, societate
Cultură, morală, societate
Fericirea, dezideratul omului de pretutindeni
Fericirea, dezideratul omului de pretutindeni
/
<a href="https://radiorenasterea.ro/author/pr-robert-kovacs/" target="_self">Pr. Robert Kovacs</a>

Pr. Robert Kovacs

Absolvent al studiilor de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. În prezent, doctorand în cadrul aceleiași instituții de învățământ superior. Redactor la Radio Renașterea și preot paroh la Parohia Ortodoxă „Sfântul Silvestru” din Cluj-Napoca.

Mai multe

Problema autocefaliilor în perioada modernă: situația bisericească din Ucraina

Pentarhia în Evul Mediu

În continuarea discuțiilor din săptămânile trecute, de data aceasta vă invităm să acultați un nou dialog cu dr. Mircea Gheorghe Abrudan, cercetător științific în cadrul Institutului de Istorie George Barițiu al Academiei Române, filiala Cluj-Napoca, doctor în istorie...