Festivalul „1 Iunie – Hai-Hui printre povești”, inițiat de Teatrul de Păpuși „Puck”, se mută în online

de | mai 28, 2020

Festivalul „Hai-Hui printre povești”, inițiat în 2019 de Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca și desfășurat în  Parcul Central, se mută în spațiul virtual.

Ediția din acest an va cuprinde o serie de evenimente dedicate copiilor și familiei: ateliere de hrană vie un maraton audio din poveștile copilăriei și basmele popoarelor, precum și o incursiune în literatura română contemporană pentru copii. Activitățile sunt organizate de Teatrul de Păpuși „Puck” alături de alți  parteneri.

Luni, 1 Iunie, de la ora 11:00, va fi transmis (în regim de live streaming) pe pagina de Facebook a Teatrului „Puck” cel de-al doilea episod al serialului online „Domnul Păpădie și Prosop”. În noul episod, domnul Păpădie și Prosop au găsit rețeta fericirii! Cum toți copiii vor fi răsplătiți cu bunătăți, în această zi specială, ghizii noștri în bucătărie ne propun o rețetă de dulciuri sănătoase, fără zahăr.

Un alt moment important al festivalului online de Ziua Copilului este Maratonul poveștilor – AudioPuck – Poveștile copilăriei (în limba română) & basmele popoarelor (în limba maghiară).

Demersul artiștilor clujeni vine în sprijinul educatorilor, învățătorilor și profesorilor, care vor putea folosi înregistrările ca material didactic și suport educativ pentru orele de limbă și literatură, atât pentru limba română, cât și pentru limba maternă a minorității maghiare din România.

Programul complet poate fi consultat pe pagina de facebook a Teatrului de Păpuși „Puck”.

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Cultură
4 + 1 = Cvartetul Transilvan alături de flautistul János Bálint

4 + 1 = Cvartetul Transilvan alături de flautistul János Bálint

Studioul de concerte al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” vă așteaptă să îi treceți pragul pentru a participa la o seară dedicată muzicii de cameră în compania Cvartetului Transilvan (Gabriel Croitoru - vioara I, Nicușor Silaghi - vioara a II-a, Marius Suărășan -...

Pinocchio, din nou pe scena Teatrului „Puck”

Pinocchio, din nou pe scena Teatrului „Puck”

La finalul acestei săptămâni, cei mici sunt așteptați să urmărească la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca aventurile unuia dintre cele mai cunoscute personaje din literatura pentru copii. Este vorba de Pinocchio, eroul spectacolului cu același nume, în regia lui...

Concurs județean SCRISOARE PENTRU MAMA, ediția a IV-a

Concurs județean SCRISOARE PENTRU MAMA, ediția a IV-a

Primăria Municipiului Turda, Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda şi Asociația „Împreună Pentru Voi” Turda organizează în perioada 27 Februarie-1 Martie 2024 a patra ediție a concursului județean SCRISORI PENTRU MAMA. Știm că voi, copiii, le mulțumiți mamelor...