Final de an școlar la SeminarulTeologic Ortodox din Cluj Napoca

de | iun. 14, 2018 | Actualitatea religioasă

Ca de fiecare dată și anul acesta, la festivitatea de premiere a participat alături de cadrele didactice, părinți și copii, ÎPS Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului.

În deschiderea evenimentului, directorul Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca, pr. lect. univ. dr Liviu Vidican Manci, în calitate de gazdă, a rostit un scurt cuvânt în cadrul căruia a subliniat că și anul acesta vor absolve aproape 800 de elevi:

În cuvântul de felicitare rostit cu acest prilej, Părintele Mitropolit Andrei i-a încurajat pe copii să aibă o atitudine morală demnă, care să contamineze într-un mod pozitiv pe cei din jur și le-a urat vacanță plăcută:

Prezent la eveniment a fost și inspectorul pt disciplina religie la nivelul județului Cluj, părintele Marian Sidon, care a transmis un cuvânt de apreciere din partea Inspectoratului Școlar Județean Cluj:

Cei aproape 800 de elevi au absolvit astăzi cursurile ciclului primar, gimnazial și liceal.

Cele două festivități au avut loc la Facultatea de Teologie ortodoxă din localitatea și la Cinema Florin Piersic.

 

 

Ultimele articole

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

În Duminica a 4-a după Paști (a vindecării slăbănogului de la Vitezda), 15 mai 2022,  Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a binecuvântat comunitatea ortodoxă din...

Mitropolitul Andrei i-a binecuvântat pe românii din Londra

Mitropolitul Andrei i-a binecuvântat pe românii din Londra

În Duminica a 3-a după Paști (a Mironosițelor), 8 mai 2022, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat în mijlocul comunității ortodoxe române din Londra, Regatul...