Final de campanie, la Protopopiatul Gherla: „Donează un ghiozdan cu rechizite pentru un copil nevoiaș”

de | sept. 16, 2019

Programul „Donează un ghiozdan cu rechizite pentru un copil nevoiaș” este proiectul prin care, la începutul fiecărui an școlar, Asociația Filantropia Ortodoxă, filiala Gherla și Biroul de Asistență Socială al Protopopiatului Ortodox Român vin în întâmpinarea copiilor ce provin din familii care cu greu pot să le asigure rechizitele și cele necesare pentru revenirea în băncile școlii.

Proiectul vizează creșterea participării la cursuri a elevilor, prevenirea abandonului școlar în rândul categoriilor defavorizate de copii si motivarea lor să-și continue studiile. Datorită sprijinului acordat, peste 60 de școlari au beneficiat de ghiozdane echipate, atât din ciclurile primar și gimnazial, cât și din cel liceal, copiii fiind selectați din rândul familiilor cu probleme sociale și  fără posibilități materiale, monoparentale sau în care copiii sunt crescuți de bunici.

Campania, ajunsă la cea de-a șaptea ediție, bucură an de an tot mai mulți copii, dar și implică oameni cu suflet mare.  Suportul companiilor și a persoanelor fizice este esențial și ne bucurăm că împreună putem face lucruri mari! Ca și dumneavoastră, credem cu tărie că investiția în educație este una dintre cele mai bune modalități de a crește calitatea vieții. Ne dorim ca împreună să putem schimba destinele acestor copii care merită toate șansele la o viață socială normală! Protopopiatul Ortodox Român Gherla și Asociația Filantropia Ortodoxă, filiala Gherla aduce mulțumiri tuturor sponsorilor, donatorilor și oamenilor de bine care ne-au fost alături în această campanie filantropică și care, atunci când le-au pus copiilor ghiozdanul în spate, plin de rechizite, le-au oferit încrederea că vor reuși.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Gala Premiilor pentru Directorii Anului 2024

Gala Premiilor pentru Directorii Anului 2024

Asociația pentru Valori în Educație (AVE) anunță deschiderea înscrierilor pentru Gala Premiilor pentru Directorii Anului 2024, eveniment prin care pune în prim-plan realizările directorilor din liceele, școlile și grădinițele publice din România. Înscrierile se pot...