Gestionarea emoțiilor, un alt mod de a fi inteligent

de | dec. 17, 2015 | Actualitatea religioasă

La biserica Înălțarea Sfintei Cruci și Sf. Ap. Bartolomeu din Cluj Napoca s-a întrunit astăzi Cercul preoțesc nr.2 din Cluj Napoca având ca temă de dezbatere  „Gestionarea emoțiilor, un alt mod de a fi inteligent”.

Preoții participanți au fost familiarizați cu modalități de cultivare și dezvoltare a competențelor emoționale, competențe care sunt utile mai ales în pastorație când sunt responsabili cu ajutarea fiilor duhovnicești în găsirea celor mai bune căi de realizare a echilibrului emoțional.

Întâlnirea a fost moderată de pr. Dorel Galan, coordonatorul cercului, iar la final, ca un mod frățesc de părtășie, participanții și-au oferit cadouri simbolice. În Cercul preoțesc nr. 2 se abordează, la întâlnirile perioadice, teme de actualitate, aplicabile în misiunea în parohii (comunicare, managementul conflictelor, retorica etc).

 

Ultimele articole

Agenda ierarhilor în Duminica a 5-a după Paști

Agenda ierarhilor în Duminica a 5-a după Paști

În Duminica a 5-a după Paști (a Samarinencei), 22 mai 2022, ierarhii din Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului vor sluji după următorul program: Înaltpreasfințitul Părinte ANDREI, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului,...

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

În Duminica a 4-a după Paști (a vindecării slăbănogului de la Vitezda), 15 mai 2022,  Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a binecuvântat comunitatea ortodoxă din...