Ghiozdane cu rechizite pentru 80 de copii nevoiași

de | sept. 22, 2017 | Activități parohiale

Noul an școlar i-a găsit pregătiți pe cei 80 de copii din Gherla, care provin din familii cu o situație financiară precară. În urma campaniei filantropice, lansate de Asociația Filantropia Ortodoxă în parteneriat cu Protopopiatul Ortodox Gherla, Gherla Info și Radio Renașterea, 80 de ghiozdane complet echipate au ajuns la copilașii dornici să învețe, a transmis pentru radio Renașterea, părintele protopop Paul Isip.

Mulți oameni cu sufletul mare din Municipiul Gherla și nu numai au venit  în sprijinul acestei campanii. Și în Parohia Ortodoxă Sic, din Protopopiatul Gherla a fost lansată o campanie caritabilă intitulată „Un copil – un ghiozdan – un zâmbet”, ce s-a finalizat într-un cadru religios- festiv la Biserica Ortodoxă cu hramul „Sf. Ioan Gură de Aur”. Au fost oferite copiilor din comunitate 17 ghiozdane echipate, produse de igienă și cărți.  Acțiunea a fost coordonată de preotul paroh prof. Vasile Turi.

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...