Grupuri de colindători, la sediul Protopopiatului Năsăud

de | dec. 22, 2017

În această perioadă premergătoare Praznicului Naşterii Domnului, numeroase grupuri de colindători au adus Vestea cea Bună a Întrupării Fiului lui Dumnezeu la sediul Protopopiatului Năsăud.

Grupuri de teologi şi tineri din parohiile din Ţara Năsăudului au poposit la sediul protopopiatului pentru a vesti bucuria Naşterii Domnului Iisus Hristos în glas de colind. Un grup de tineri din Parohia Piatra, împreună cu părintele paroh Grigore Ioan Vălean, dar şi un grup de elevi din Parohia Telciu, alături de părintele Anton Viorel Pop şi doamna învăţătoare Liliana Rebrişorean, îmbrăcaţi cu toţii în frumoase costume populare, s-au numărat printre colindătorii de anul acesta.

Fiecărui grup, părintele protopop Ioan Dâmbu le-a pus la suflet câte un gând duhovnicesc, îndemnându-i în special pe cei tineri: „să fiţi creştinii de viitor ai Bisericii şi fiii conştienţi ai neamului”, aşa cum ne-a informat părintele secretar Paul Gavriloaie.

                                                                                                                                                           Pr. Coprean Cornel

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...