Hramul Bisericii Studenţilor

de | mai 8, 2017

Comunitatea Bisericii Studenţilor îşi sărbătoreşte cele două hramuri. În data de 8 mai îl prăznuieşte pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Ioan iar în data de 9 mai îl prăznuieşte pe Sfântul Ierarh Nicolae prin amintirea mutării moaştelor din Mira Lichiei la Bari.

În cinstea acestor zile de bucurie, duminică 7 mai au susţinut un scurt recital cele trei coruri ale Bisericii Studenţilor: Sfântul Lavrentie al Cernigovului, Grupul de băieţi Anton Pann şi Ceata Sfântului Ioan Valahul. Au fost interpretate piese melodioase inspirate din acatistul Sfântului Ioan Bogoslovul (Teologul) compus de pr. Daniil de la Rarău, „Într-o verde poieniţă” şi „Urare” de Anton Pann, piese din folclorul autentic traţional românesc. La sfârşit a fost interpretată de către toate corurile piesa „Hristos a înviat – lumea s-a luminat”.

La Liturghia în cinstea Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan au participat pe lângă preotul misionar Ciprian Negreanu – duhovnicul tinerilor de la Biserica Studenţilor şi alţi opt preoţi tineri care au făcut parte din comunitate.

 

Hramul Bisericii Studenţilor Hramul Bisericii Studenţilor

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA