Hram la Parohia „Adormirea Maicii Domnului”din Cluj-Napoca

de | aug. 15, 2018

Biserica din Cimitirul Mănăștur este singura cu acest hram din Cluj Napoca și  una dintre cele mai vechi din oraș, după cum a precizat preotul paroh Dan Hognogi:

Sfânta Liturghie a fost săvârșită  în ziua hramului de părintele Alexandru Ciui, protopop de Cluj II, alături de un sobor de preoți.

La hram au participat  rectorul Academiei de Muzică, Alexandru Istrate și  prorectorul  Universității“ Babeș Bolyai”, Ioan Bolovan.

În cuvânt de învățătură părintele Alexandru Ciui a vorbit despre semnificația sărbătorii de astăzi.

La sfârșitul slujbei credincioșii s-au putut închina la două icoane ale Maicii Domnului aduse în mod special pentru acest hram și au participat la agapa frățească din curtea bisericii.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...