În noaptea dintre ani, în bisericile şi mănăstirile din cuprinsul Mitropoliei Clujului vor fi oficiate slujbe speciale

de | dec. 30, 2015 | Actualitatea religioasă

În Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca, la ora 00:15 minute, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, va oficia o slujbă de Te-Deum, ce va fi transmisă în direct la Radio Renașterea. În prima zi a noului an, Mitropolitul Clujului va oficia Sfânta Liturghie în Catedrala Mitropolitană.

Cei care doresc să-și petreacă noaptea dintre ani la mănastire, sunt așteptați la majoritatea așezămintelor monahale din Arhiepiscopia Clujului. La mănăstirea Nicula, după slujba de Te-deum vor fi oficiate Molitvele Sfântului Vasile cel Mare, ne-a spus eclesiarhul mănăstirii, protos. Calinic Stupinean:

Și la mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului de la Florești, vor fi săvârșite slujbe speciale în noaptea dintre ani. Duhovnicul Mănăstirii Florești, părintele protosinghel Visarion Pașca:

Ultimele articole

Premieră la Teatrul „Puck”: „Cei trei purceluși”

Premieră la Teatrul „Puck”: „Cei trei purceluși”

Cei mici și cei mari sunt așteptați duminică, 21 mai, de la ora 17, la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca la o nouă premieră. Este vorba de spectacolul interactiv „Cei trei purceluși”, după James Halliwell-Phillipps, în regia lui Rumi László. Binecunoscuta...