În noaptea dintre ani, în bisericile şi mănăstirile din cuprinsul Mitropoliei Clujului vor fi oficiate slujbe speciale

de | dec. 30, 2015 | Actualitatea religioasă

În Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca, la ora 00:15 minute, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, va oficia o slujbă de Te-Deum, ce va fi transmisă în direct la Radio Renașterea. În prima zi a noului an, Mitropolitul Clujului va oficia Sfânta Liturghie în Catedrala Mitropolitană.

Cei care doresc să-și petreacă noaptea dintre ani la mănastire, sunt așteptați la majoritatea așezămintelor monahale din Arhiepiscopia Clujului. La mănăstirea Nicula, după slujba de Te-deum vor fi oficiate Molitvele Sfântului Vasile cel Mare, ne-a spus eclesiarhul mănăstirii, protos. Calinic Stupinean:

Și la mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului de la Florești, vor fi săvârșite slujbe speciale în noaptea dintre ani. Duhovnicul Mănăstirii Florești, părintele protosinghel Visarion Pașca:

Ultimele articole

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

În Duminica a 4-a după Paști (a vindecării slăbănogului de la Vitezda), 15 mai 2022,  Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a binecuvântat comunitatea ortodoxă din...

Mitropolitul Andrei i-a binecuvântat pe românii din Londra

Mitropolitul Andrei i-a binecuvântat pe românii din Londra

În Duminica a 3-a după Paști (a Mironosițelor), 8 mai 2022, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat în mijlocul comunității ortodoxe române din Londra, Regatul...