Înaltpreasfințitul Părinte Andrei invitat în emisiunea Dialoguri

de | apr. 16, 2023

„Să zicem fraților și celor ce ne urăsc pe noi, Să iertăm toate pentru înviere, Și așa să strigăm: Hristos a înviat din morți, cu moartea pre moarte călcând și celor din morminte viață dăruindu-le. ”

„Pacea vine de la Hristos Dumnezeu” –  Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului
Cu aceste gânduri, exprimate și în titlul pastoralei din anul 2023, IPS Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului a fost alături de ascultătorii Radio Renașterea în cadrul emisiunii Dialoguri.
Am depănat împreună amintiri speciale, culese an de an, mai ales din copilărie, de la pregătirile casei și curților, vopsitul ouălor, până la hainele nou-cumpărate, dar și pregătirile spirituale, precum rugăciunile, caritatea, postul care a precedat această Sfântă Zi de Paști, toate culminând în fiecare an cu participarea la slujba Învierii și primirea Paștilor.

Radio Renasterea
Radio Renasterea
Înaltpreasfințitul Părinte Andrei invitat în emisiunea Dialoguri
Loading
/

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Speranță pentru suflet – Asociația Mundia

Speranță pentru suflet – Asociația Mundia

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem face este să fim aproape de semenii nostri, încercând mereu să facem lumea mai bună, iar un exemplu în acest sens este Asociația Mundia. Am avut reala bucurie de a vorbi cu dna Anca Rus, coordonatorul...