Miercuri, 21 noiembrie 2018, în ziua de prăznuire a ,,Intrării în Biserică a Maicii Domnului” a avut loc la Biserica Parohiei Şoimeni, cu Hramul „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”, Protopopiatul Ortodox Român Cluj I, instalarea noului preot paroh.

La acest eveniment important au luat parte autorităţi locale, cadre didactice, precum şi numeroşi credincioşi dornici să-şi întâlnească noul păstor sufletesc.

Părintele Protopop Dan Hognogi, împreună cu un sobor de preoți, a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie în cadrul căreia Părintele Protopop a rostit și cuvântul de învăţătură.

La momentul potrivit, părintele protopop Dan Hognogi a mulțumit părintelui Ciupei Ioan, fostul preot paroh ajuns la pensionare, pentru faptul că a slujit în Parohia Şoimeni și apoi a realizat instalarea noului preot paroh, Misaroș Andrei oferindu-i Sfânta Evanghelie, Sfânta Cruce și cheile Bisericii, explicându-i acestuia, cât și credincioșilor prezenți, importanța preotului și a familiei preotului în parohie și unitatea dintre credincioşi şi preot.

De asemenea noul preot paroh a adus cuvânt de mulţumire în mod deosebit credincioşilor pentru primirea călduroasă şi i-a asigurat că va fi alături de ei la bine şi la greu. La final fiecare credincios a primit câte o iconiţă cu Maica Domnului din partea noului preot.