Instalarea noului preot paroh, în parohia Făureni

de | apr. 2, 2018

În Duminica Intrării Domnului în Ierusalim, din mila lui Dumnezeu și cu binecuvântarea Inaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului, a avut loc instalarea părintelui Popa Marcel ca preot paroh, în parohia Faureni cu filia Babuţiu, Protopopiatul Cluj I, de către părintele protopop Dan Hognogi.

Instalarea noului preot paroh, în parohia FăureniLa finalul slujbei deniei, părintele protopop i-a înmânat noului preot sfânta Evanghelie și sfânta Cruce, explicându-i acestuia cât și credincioșilor prezenți, importanța preotului in parohie și unitatea dintre ei. La rândul său, părintele Popa Marcel a adus mulțumiri bunului Dumnezeu pentru toate darurile revărsate peste dânsul, Înaltpreasfinţitului Andrei, pentru încrederea și susținerea acordată, părintelui protopop, oficialităților locale și tuturor credincioșilor care i-au fost alături, în acest moment important al vieții sale.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...