Instituții băimărene vizitate de PS Episcop Iustin

de | ian. 29, 2017

Preasfințitul Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, a vizitat vineri, 27 ianuarie, Seminarul Teologic „Sfântul Iosif Marturisitorul” din Baia Mare, unde a discutat cu directorul școlii teologice, pr. prof. dr. Marius Nechita, și cu cadrele didactice, apoi a vizitat sălile de curs, informează ediția de Transilvania a ziarului Lumina.

Apoi, ierarhul a vizitat Penitenciarul Baia Mare, a stat de vorba cu directorul instituției, comisar șef Horea Chis și cu preotul Alexandru Nuser – slujitor la biserica din incinta instituției, apoi a vizitat câteva spații din interiorul penitenciarului și a stat de vorbă cu deținuții.

PS Episcop Iustin, însoțit de Viorel Deghid, președintele Casei de Asigurări de sănătate Maramureș, a vizitat Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare, s-a întâlnit cu directorul dr. Vasile Pop care le-a prezentat o parte din munca angajaților din această instituție medicală și a subliniat rolul deosebit pe care îl are preotul în acest loc.A urmat o vizită la Spitalul de Pneumoftiziologie din Baia Mare, unde ierarhul s-a întâlnit cu Gabriela Hofer, managerul spitalului și cu directoarea dr. Cristina Cucu. PS Episcop Iustin a vizitat câteva saloane cu bolnavi și altarul unde slujește preotul caritativ, conform Episcopiei Maramureșului și Sătmarului.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA