Întâlnire duhovnicească în parohia Nepos

de | mai 25, 2015 | Activități parohiale

În Duminica a 7-a după Paști, credincioșii din parohia năsăudeană Nepos s-au întâlnit cu directorul Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca, părintele profesor Liviu Vidican – Manci.

IMG_4680bbbb După Sfânta Liturghie, invitatul le-a vorbit despre Taina Sfântului Botez. Pornind de la importanța credinței pe care au avut-o Sfinții Părinți care au participat  la primul Sinod Ecumenic și de la preocuparea acestora pentru menținerea nealterată a adevărului revelat, părintele Liviu Vidican – Manci a subliniat conștientizarea importanței Botezului și a mărturisirii credinței ortodoxe. Totodată i-a îndemnat pe credincioși să rămână aproape de credința străbună și alături de părintele paroh Vasile Rus, pentru a putea face față încercărilor ca o adevărată familie.

Astfel de întâlniri duhovnicești au loc frecvent în parohia năsăudeană Nepos, la inițiativa părintelui Vasile Rus.

 

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...