Întâlnirea fiilor parohiei, la biserica „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca

de | sept. 7, 2018

Parohia Ortodoxă „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca, unde slujesc preoții Nicolae Buda și Ciprian Taloș, va îmbrăca duminică, 9 septembrie 2018, haine de sărbătoare. A devenit o tradiție ca în fiecare început de toamnă, în prima duminică după data de 4 septembrie, care marchează sfințirea demisolului bisericii din anul 1994 de către I.P.S. Arhiepiscop Bartolomeu,  comunitatea să prăznuiască întâlnirea fiilor parohiei.

Ca întotdeauna, în centrul sărbătorii va fi Sfânta Liturghie, la care va participa un sobor de preoți și un număr foarte mare de credincioși, care vor veni îmbrăcați în costume populare. La finalul Sfintei Liturghii se va săvârși un parastas pentru ctitori, iar răspunsurile la Sfânta Liturghie, ca în fiecare duminică, vor fi date de corul parohiei, condus de Radu Pintea, artist liric la Opera Română. După aceea, credincioșii vor fi invitați în curtea bisericii la o agapă. Se va distribui gratuit Foaia „Troița” și toți cei prezenți vor primi în dar iconițe.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...