Întâlniri duhovnicești, în parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Cluj-Napoca

de | mart. 6, 2017 | Activități parohiale

Din a doua săptămână a Postului Mare, grupul de tineret al parohiei „Adormirea Maicii Domnului” din Cluj-Napoca, organizează  o serie de întâlniri duhovnicești pe tema: „Perioada comunistă: viața în închisori și personalitățile vremii”.

Pe această temă vor  vorbi mai mulți preoți din oraș. Astăzi, 06 martie, va purta un dialog cu cei prezenți părintele Vasile Istrate, iar următorii invitați sunt preoții Liviu Vidican Manci, Petru Buran și Marcel Agrișan. Întâlnirile vor avea loc în fiecare luni, de la ora 19:00, în biroul parohial de lângă biserică, de pe strada Govora, nr. 19.

„Adresăm o invitație tinerilor interesați de această temă și care doresc să aibă prieteni credincioși, să participe la întâlnirile grupului sau cel puțin să răsfoiască blogul nostru www.blog.adormireamaiciidomnului.ro, pentru a se familiariza cu activitățile realizate până în prezent”, a spus  preşedintele grupului de tineret, Mihaela Cândea.

Ultimele articole

Prima ediție a școlii de vară, în parohia Răscruci

Prima ediție a școlii de vară, în parohia Răscruci

În perioada 25-28 iulie 2022, în Parohia Ortodoxă Răscruci s-au desfășurat o serie de activități estivale, sub egida  Școlii de vară. La manifestări au participat peste cincizeci de copii, cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani. Activitățile primei zile s-au  desfășurat...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...