Interviul Saptamanii | Simona Vlasa, în dialog cu poetul Remus Octavian Campean

de | nov. 28, 2019

„Polifonii pe luciu de oglindă” este titlul unei cărți născute din solidaritate și din bucuria de a dărui speranță, lumină și alinare, celor aflați în suferință. Este o carte a iubirii, în care 45 de poeți și un pictor, semnează pagini memorabile, de mare sensibilitate și frumusețe. Această antologie a prins contur la inițiativa unui om cu suflet mare, poetul și scriitorul clujean Remus Octavian Câmpean, ROC, care, după o discuție cu Părintele Bogdan Chiorean, Directorul Centrului de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din Cluj-Napoca, a hotărât să se implice, cu tot ce știe și  ce poate, pentru a susține Centrul. Astfel, a mobilizat 45 de poeți și un artist, Marius Moșuțan, care, fără să ezite, cu mare generozitate și din prea-plinul inimii, au dat curs invitației de a se solidariza cu nobila cauză a Centrului „Sfântul Nectarie”.

Antologia „Polifonii pe luciu de oglindă” va fi lansată vineri, 29 noiembrie, de la ora 18, în  sala Tonitza a Muzeului de Artă din Cluj-Napoca, într-un eveniment special, în prezența autorilor și a tuturor celor implicați în acest proiect de suflet. Sunteți invitați și așteptați cu mare bucurie!

Interviul săptămânii
Interviul săptămânii
Interviul Saptamanii | Simona Vlasa, în dialog cu poetul Remus Octavian Campean
Loading
/

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Speranță pentru suflet – Asociația Mundia

Speranță pentru suflet – Asociația Mundia

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem face este să fim aproape de semenii nostri, încercând mereu să facem lumea mai bună, iar un exemplu în acest sens este Asociația Mundia. Am avut reala bucurie de a vorbi cu dna Anca Rus, coordonatorul...