Cercul preoțesc Huedin s-a întrunit sâmbătă, 30 septembrie 2017, în biserica parohială cu hramurile Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil şi Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, din localitatea Păniceni, protopopiatul Huedin.

Întâlnirea a început cu săvârșirea slujbei Vecerniei Mari, urmată de o meditație susținută de pr. Dănuţ Călătan de la parohia Sâncraiu, având ca temă Iertarea şi iubirea vrăjmaşilor . Din sobor au mai facut parte: pr. Dan Lupuţan – protopop de  Huedin şi paroh la Parohia Huedin III, pr. Tudor Petrovici – parohia Huedin II, Horea Șaitiș– preot de slujire caritativă la Sptalul Orășenesc Huedin şi pr. Ştefan Tataru de la parohia Păniceni.

La finalul meditaţiei, părintele protopop le-a explicat credincioşilor prezenţi rolul şi importanţa cercurilor preoţeşti, având în vedere faptul că în acestă parohie nu s-a mai întrunit vreodată un cerc pastoral. Parohia Păniceni a fost transferată cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Mitropolit Andrei, la cererea parohului, în cadrul Cercului preoţesc Huedin. Totodată, s-a marcat şi faptul că preotul paroh Ştefan Tătaru a împlinit un an de păstorire în această parohie. La slujba Vecerniei a avut loc  și o şedinţă administrativă, în cadrul căreia au fost dezbătute teme de pastoraţie şi misiune.