IPS Andrei, prezent la susținerea publică a tezei de doctorat „Principiile prozelitismului sectar și misiunea Bisericii

de | sept. 17, 2018 | Actualitatea religioasă

La eveniment au participat: Directorul General Trinitas TV și Consilier Patriarhal, domnul Ciprian Olinici, Decanul Facultății de Teologie Ortodoxă din București, pr. prof. univ. dr. Ștefan Buchiu, membrii familiei, colegi ai postului de televiziune Trinitas TV, prieteni, precum și alți invitați.

La finalul susținerii, membrii comisiei au acordat candidatului la  titlul de Doctor în Teologie, calificativul „Excelent”.

Evenimentul academic s-a încheiat cu jurământul de credinţă şi de fidelitate faţă de Biserica strămoşească, depus de noul doctor în Teologie, în capela facultăţii.

Teza este depusă la Biblioteca Centrală Universitară Lucian Blaga din Cluj-Napoca, iar rezumatul ei poate fi accesat pe pagina web a Institutului de Studii Doctorale al Universității Babeș-Bolyai.

În aceste zile are loc, la Facultatea de Teologie Ortodoxă, procesul de Admitere la Școala Doctorală de Teologie „Isidor Todoran”. Astăzi a avut loc proba scrisă la disciplina Dogmatică, iar mâine are loc proba de specialitate și interviul. La Sesiunea de Admitere – septembrie 2018 s-au înscris 32 de candidați, pe cele 8 locuri bugetate.

Photo Credit: Darius Echim

Ultimele articole