IPS Andrei: „Redactorii radioului Renașterea, străjeri care încearcă să-i facă pe oameni mai buni”

de | mai 1, 2020 | 21 de ani de emisie

Cu prilejul aniversării a 21 de ani de la prima emisie a Radio Renașterea, vineri, 1 mai 2020, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a săvârșit la Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca o slujbă de multumire, iar la final a rostit un cuvânt festiv.

„Postul nostru de radio propovăduieste Cuvântul cel mântuitor lăsat nouă de Domnul Iisus Hristos. Sigur, se mai adaugă emisiunile de cultură generală, de divertisment, de muzică, toate folositoare ascultătorilor noştri. Fiind un post de radio bisericesc, radio Renașterea al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului şi Clujului, întâi de toate, îşi propune să-L propovăduiască pe Hristos. Astfel,  pe lângă cateheză, print tot ceea ce face, radioul dorește să-i facă pe oameni cunoscători ai lucrurilor frumoase, să-i facă mai buni, mai sociabili, lucrători de fapte bune”, a spus Înaltpreasfinția Sa.

Totodată, ierarhul a arătat că, metaforic vorbind, misionarii postului radio Renașterea  sunt „străjeri care binevestesc şi care încearcă să-i facă pe oameni buni, să-i înveţe lucruri frumoase şi să le spună de ce trebuie să se ferească”.

Cuvântul integral îl puteți asculta AICI

Ultimele articole

Mai multe din 21 de ani de emisie