ÎPS Andrei s-a întâlnit la București cu tinerii din delegația Arhiepiscopiei Clujului participanți la #ITO2016

de | sept. 4, 2016 | Actualitatea religioasă

Mitropolitul Clujului s-a întâlnit aseară în Parcul IOR din Capitală cu tinerii din delegația Arhiepiscopiei Clujului participanți la Întâlnirea Tinerilor din Toată Lumea.

Ierarhul i-a binecuvantat  înaintea începerii concertului susținut de Smiley, Elena Gheorghe și trupa Bere Gratis și le-a vorbit în câteva cuvinte despre misiunea tinerilor creștini în zilele noastre: „Am venit aici cu un scop special, să mă întâlnesc cu tinerii din delegația Arhiepiscopiei noastre. Voi sunteți ca niște luminători în mijlocul unei lumi rele și stricate în care străluciți ca niște luminători. Acesta ar fi mesajul: tinerii noștri creștini, într-o lume debusolată să aducă o noimă de trăire frumoasă”.

Mitropolitul Clujului a slujit astăzi, 4 septembrie 2016, alături de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel la Liturghia Arhierească oficiata pe platoul din fața Catedralei Mântuirii Neamului, în prezența tuturor participanților la Întâlnirea Internațională a Tineretului Ortodox.

Ultimele articole

Hramul Parohiei „Sf. Ap. Toma” din cartierul clujean Mărăști

Hramul Parohiei „Sf. Ap. Toma” din cartierul clujean Mărăști

În Duminica a 19-a după Rusalii (Predica de pe munte – Iubirea vrăjmașilor), 2 octombrie 2022, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat în mijlocul credincioșilor...

Biserica Parohiei Turda Nouă II, târnosită de ÎPS Părinte Andrei

Biserica Parohiei Turda Nouă II, târnosită de ÎPS Părinte Andrei

La sărbătoarea Acoperământului Maicii Domnului, sâmbătă, 1 octombrie 2022, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a binecuvântat comunitatea ortodoxă a Parohiei Turda Nouă...