Klaus Kenneth, autorul convertit la Ortodoxie conferențiază la Cluj

de | oct. 26, 2015 | Actualitatea religioasă

Acum 30 de ani, marele duhovnic Sofronie de la Essex îl ajuta să se convertească la Ortodoxie.

Miercuri, 28 octombrie 2015, Klaus Kenneth, autorul care a impresionat milioane de oameni cu mărturiile din volumul „Două milioane de kilometri în căutarea Adevărului” vine la Cluj, pentru a împărtăși din bucuria trăirii sale în Hristos.

Invitat al tinerilor din A.S.C.O.R. Cluj, Klaus Kenneth va conferenția de la ora 20:00 în Amfiteatrul Facultății de Chimie din Parcul Central.

Alături de volumul biografic „Două milioane de kilometri în căutarea Adevărului”, este autorul cărților: „Călător pe pământ românesc. Convorbiri. Jurnal de călătorie” şi „Zei, idoli, guru. Marile religii ale lumii văzute prin ochii creştinismului”.

Conferinta-Klaus-Kenneth-SITEEEEEE

Ultimele articole

Mihai Eminescu – „luceafărul poeziei românești”

Mihai Eminescu – „luceafărul poeziei românești”

Poet, prozator și jurnalist român, a fost considerat cea mai importantă voce poetică din literatura română. Acesta a fost Mihai Eminescu. S-a născut la Botoşani la 15 ianuarie 1850. Este al 7-lea din cei 11 copii ai căminarului Gheorge Eminovici, provenit dintr-o...

Ziua Culturii Naţionale, sărbătorită la Cluj-Napoca

Ziua Culturii Naţionale, sărbătorită la Cluj-Napoca

De Ziua Culturii Naționale și a comemorării marelui poet Mihai Eminescu, la 172 de ani de la nașterea sa, la Cluj-Napoca a avut loc un eveniment religios și cultural-artistic, în prezența reprezentanților cultelor religioase din municipiu, a autorităților civile și...