Klaus Kenneth, autorul convertit la Ortodoxie conferențiază la Cluj

de | oct. 26, 2015 | Actualitatea religioasă

Acum 30 de ani, marele duhovnic Sofronie de la Essex îl ajuta să se convertească la Ortodoxie.

Miercuri, 28 octombrie 2015, Klaus Kenneth, autorul care a impresionat milioane de oameni cu mărturiile din volumul „Două milioane de kilometri în căutarea Adevărului” vine la Cluj, pentru a împărtăși din bucuria trăirii sale în Hristos.

Invitat al tinerilor din A.S.C.O.R. Cluj, Klaus Kenneth va conferenția de la ora 20:00 în Amfiteatrul Facultății de Chimie din Parcul Central.

Alături de volumul biografic „Două milioane de kilometri în căutarea Adevărului”, este autorul cărților: „Călător pe pământ românesc. Convorbiri. Jurnal de călătorie” şi „Zei, idoli, guru. Marile religii ale lumii văzute prin ochii creştinismului”.

Conferinta-Klaus-Kenneth-SITEEEEEE

Sfințirea capelei mortuare din Șieu-Odorhei

Sfințirea capelei mortuare din Șieu-Odorhei

Joi, 21 septembrie 2023, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a binecuvântat comunitatea ortodoxă din Șieu-Odorhei, județul Bistrița-Năsăud. Cu acest prilej, de la ora...

Resfințirea Bisericii „Nașterea Maicii Domnului” din Corușu

Resfințirea Bisericii „Nașterea Maicii Domnului” din Corușu

În Duminica după Înălțarea Sfintei Cruci (Luarea Crucii și urmarea lui Hristos), 17 septembrie 2023, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat în mijlocul...