Lansare de carte la Memorialul Gherla

de | mai 5, 2023

„E timpul să vorbești răspicat despre Hristos” își spune și pentru noi Moni Stănilă, pe care o primim cu drag la Memorialul Gherla în această sâmbătă, de la ora 18:00, pentru lansarea cărții ei de poezie, „Ale noastre dintru ale noastre”. Și vă chemăm să o binevenim împreună.

În chip minunat, micul nostru cimitir ascuns în Dealul Cărămidăriei s-ar putea acum întâlni cu cel din visul poetei, mare „cât o capitală”, „cu cruci uriașe, mai impunătoare decât stejarii bătrâni”, unde Moni își caută și găsește numele.

Poate că nu vi se pare, așa cum sună invitația noastră, că vă așteptăm, de fapt, la o întâlnire despre poezie, bucurie și viață. Dar o să vedeți.

Volumul „Ale noastre dintru ale noastre” de Moni Stănilă a apărut la Casa de Editură Max Blecher în 2020 și va fi prezentat de Camelia Toma.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Cultură | Arhiva
S-au deschis înscrierile pentru Bursa Alex. Leo Șerban 2024

S-au deschis înscrierile pentru Bursa Alex. Leo Șerban 2024

Cineaștii, jurnaliștii și criticii de film din România se pot înscrie pentru o nouă ediție a Bursei Alex. Leo Șerban, în cadrul Festivalul Internațional de Film Transilvania (14 - 24 iunie 2024). În valoare de 2500 de euro, bursa a fost inițiată în memoria unuia...

Zilele Culturale Maghiare din Cluj-Napoca, la a 15-a ediție

Zilele Culturale Maghiare din Cluj-Napoca, la a 15-a ediție

Maratonul cultural Zilele Culturale Maghiare din Cluj-Napoca (ZCMC), ajuns anul acesta la cea de-a 15-a ediție, se va desfășura între 18 și 25 august, în toate locurile de tradiție unde s-a consacrat. Publicul se va putea bucura din nou de sutele de evenimente care...