Lansarea CD-ului de colinde „Sus la Slava ceriului”, la poalele Munților Țibleș

de | dec. 4, 2015

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, vineri, 4 decembrie 2015, de sărbătoarea Sfintei Mucenițe Varvara, Preasfințitul Părinte Macarie a săvârșit Sfânta Liturghie în biserica din satul său natal Spermezeu, din județul Bistrița-Năsăud. După slujbă, a fost lansat, în cadrul comunității, noul album de colinde tradiționale de la poalele Munților Țibleș, intitulat: Sus la Slava ceriului, editat de Radio Renașterea.

Tinerii și credincioșii înveșmântați în portul strămoșesc de la poalele Munților Țibleș au cântat mai multe colinde.

Părintele Episcop Macarie a oferit preotului paroh Ioan Simeon Buta o cruce de binecuvântare pentru Sfântul Altar al bisericii în care a fost botezat iar copiilor prezenți le-a oferit mai multe daruri.

Marți, 8 decembrie 2015, CD-ul de colinde de la poalele Munților Țibleș, intitulat: Sus la Slava ceriului, va fi lansat în Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca, în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Andrei și a Preasfințitului Părinte Macarie, cu participarea grupului mare de colindători din Spermezeu, format din copii, tineri și adulți.

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA