Maica Domnului, cinstită la școala clujeană „Constantin Brâncuși”

de | mart. 26, 2018

Astăzi, 26 martie 2018, elevii și profesorii școlii clujene „Constantin Brâncuși” au cinstit-o astăzi pe Maica Domnului!

Ca în fiecare an, praznicul Bunei-vestiri reprezintă un popas duhovnicesc pentru  dascălii și  elevii instituției de învățământ. De dimineață, aceștia s-au întâlnit în capela școlii cu părintele Nicolae Buda, și cu părintele Ciprian Taloș, de la parohia „Nașterea Domnului”, din Cluj Napoca, alături de care au citit Acatistul sărbătorii.

La final, elevii au prezentat un program de cântece și poezii, pregătit sub îndrumarea doamnei profesor Daniela  Necula.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...