Biserica cu hramul „Tuturor Sfinților” din Cluj-Napoca vine în sprijinul mamelor și al viitorilor părinți. Anunt intalnire cu parintii (1)Prin proiectul „Mama contează”, ce este implementat în parohia clujeană din noiembrie anul trecut, Biserica dorește să ofere tinerelor familii informațiile necesare pentru a deveni buni părinți. Astfel, o dată la două săptămâni, sunt organizate în biserica de pe strada Ciucaș întâlniri cu psihologi și medici specialiști, care le explică părinților cum să facă față, dar și cum să se bucure de noua perspectivă în care se află.

Ce se dorește prin proiectul „Mama contează” a explicat în cadrul unui interviu oferit pentru radio Renașterea, părintele Horea Petrea:

Au fost organizate până acum patru întâlniri, în care părinții au putut afla despre pregătirea pentru naștere și despre emoția de a fi părinte. O nouă întâlnire de educație parentală va avea loc luni, 1 februarie, de la ora 18:30 și va fi condusă de psihologul clinician, Lavinia Stupariu, care le va vorbi părinților despre dezvoltarea cognitivă a copiilor.