Mama contează, pentru parohia „Tuturor Sfinților” din Cluj-Napoca

de | ian. 29, 2016 | Activități parohiale

Biserica cu hramul „Tuturor Sfinților” din Cluj-Napoca vine în sprijinul mamelor și al viitorilor părinți. Anunt intalnire cu parintii (1)Prin proiectul „Mama contează”, ce este implementat în parohia clujeană din noiembrie anul trecut, Biserica dorește să ofere tinerelor familii informațiile necesare pentru a deveni buni părinți. Astfel, o dată la două săptămâni, sunt organizate în biserica de pe strada Ciucaș întâlniri cu psihologi și medici specialiști, care le explică părinților cum să facă față, dar și cum să se bucure de noua perspectivă în care se află.

Ce se dorește prin proiectul „Mama contează” a explicat în cadrul unui interviu oferit pentru radio Renașterea, părintele Horea Petrea:

Au fost organizate până acum patru întâlniri, în care părinții au putut afla despre pregătirea pentru naștere și despre emoția de a fi părinte. O nouă întâlnire de educație parentală va avea loc luni, 1 februarie, de la ora 18:30 și va fi condusă de psihologul clinician, Lavinia Stupariu, care le va vorbi părinților despre dezvoltarea cognitivă a copiilor.

Ultimele articole

Cerc preoțesc Valea Tecii, parohia Teaca , Protopopiat Bistrița

Cerc preoțesc Valea Tecii, parohia Teaca , Protopopiat Bistrița

Parohia Ortodoxă Teaca, din cadrul Protopopiatului Ortodox Bistrița, a găzduit luni 24 aprilie 2023, întâlnirea cercului preoțesc de pe Valea Tecii. Pornind de la îndemnul biblic: ,,Fiule, sprijină pe tatăl tău la bătrânețe și nu-l mâhni în viața lui. Și chiar de i se...

Ieșire in comunitate Penitenciarul Gherla

Ieșire in comunitate Penitenciarul Gherla

În ziua Înainte prăznuirii Bunei Vestiri, un grup de persoane private de libertate, rezidente ale Centrului Terapeutic Lotus din Penitenciarul de maxima siguranța Gherla însoțite de preotul capelan alături de cadre din Serviciul Educație , Sectorul Reintegrare Socială...