Mariana Anghel: „Întotdeauna când mă urc pe scenă fac tot posibilul să transmit ce am mai bun în suflet”

de | dec. 1, 2015

A debutat la prima ediție a emisiunii „Tezaur folcloric” realizată de regretata Mărioara Murărescu, a cucerit trofeul „Floarea din grădină” dar și premiul Fundației ETHNOS, pentru realizările în domeniul culegerii și promovării folclorului autentic. Actualmente este profesoară la Școala Populară de Artă din Sibiu, unde îndrumă mulți tineri pe calea cântecului popular.

Mariana Anghel vine de pe Valea Streiului din județul Hunedoara și întotdeauna când urcă pe scenă ne face să ne simțim mândri că suntem români.

„Noi, interpreții, suntem doar un vehicul între Dumnezeu și cei care ne ascultă și este un adevărat miracol că simți prezența lui Dumnezeu între noi, mai ales când cânt pricesne”, spune Mariana Anghel.

Alte amănunte din cariera acestei mari interprete vă invit să descoperiți în cadrul emisiunii Ecouri populare. Interpreți de ieri și de azi.

Ecouri populare - interpreți de ieri și de azi
Ecouri populare - interpreți de ieri și de azi
Mariana Anghel: „Întotdeauna când mă urc pe scenă fac tot posibilul să transmit ce am mai bun în suflet”
Loading
/

DISTRIBUIE

<a href="https://radiorenasterea.ro/author/grigore-samboan/" target="_self">Grigore Sâmboan</a>

Grigore Sâmboan

absolvent al studiilor de Teologie și Jurnalism redactor radio Renașterea

Emisiuni recente

Perioada Triodului

Perioada Triodului

Perioada Trodului este un timp de rugăciune mai intensă, de ascultare mai atentă a Sfintelor Scripturi, o perioadă de pocăință și de înmulțire a faptelor bune, în special a milosteniei arătată față de cei în nevoie, față de cei săraci. Triodul ne cheamă la pocăință și...