Marșul pentru viață, la Bistrița

de | mart. 21, 2019

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, Dătătorul de Viaţă, ne vom aduna şi în acest an să dăm mărturie vie despre importanţa şi sensul creştin al vieţii umane.

Marşul pentru viaţă este un marş al mărturiei și al solidarităţii noastre, al bistriţenilor credincioşi care ne dorim ca viaţa și dreptul la viață, din momentul concepției, să învingă.

În municipiul Bistrița, Marșul pentru viață se află la a cincea ediție, iar  mesajul pe care vom încerca să îl transmitem va fi legat de tema acestui an: Unic din prima secundă!

Potrivit credinței noastre străbune, fiecare om trebuie să fie conștient de unicitatea lui. Nicio ființă identică lui sau ei n-a trăit vreodată înainte ca ea să se nască, căci dacă s-ar fi născut cineva mai înainte identici cu noi, n-ar mai fi fost nevoie să existăm.

Dumnezeu nu face niciodată de două ori același lucru și aceasta pentru că toate se fac doar o singură dată, întrucât fiecare ființă umană aparține veșniciei.

Așadar suntem unici din prima clipă, din momentul concepției, pentru veșnicie!

Pentru a promova aceste valori, cu bucurie vă adresăm invitația de a participa la Marșul pentru viață 2019 „Unic din prima secundă”, care va avea loc sâmbătă 23 martie ora 13:00 în Piața Unirii nr. 9, curtea Protopopiatului Ortodox din Bistrița.

Pr. dr. Ioan Marius PINTICAN

Președinte Asociația Filantropia Ortodoxă Filiala Bistrița-Năsăud

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Liturghie arhierească și sfințirea capelei mortuare din Geaca

Liturghie arhierească și sfințirea capelei mortuare din Geaca

Sâmbătă, 20 aprilie 2024, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat în mijlocul comunității din Parohia Geaca, județul Cluj, cu prilejul sfințirii capelei mortuare...