Masă caldă în curtea bisericii, pentru nevoiașii din Dej

de | mai 4, 2016 | Activități parohiale

În a treia zi de Paști, zeci de persoane nevoiașe din Colonia Sărata de Jos au luat masa la biserică. După Sfânta Liturghie, credincioșii parohiei „Adormirea Maicii Domnului” Dej II, împreună cu preoții Ioan Bolbos și Emil Sabadâs, au  organizat o masă comună pentru cei care au mare nevoie de ajutor și mângâiere. Astfel, în curtea bisericii, cele 75 de persoane nevoiașe au fost servite cu o masă caldă, ouă roșii, prăjituri, suc și vin.  La plecare oamenii au primit pachete cu mâncare, dar și  îmbrăcăminte.

„Pregătirea unei mese calde pentru cei nevoiași din parohie, de sărbătorile mari, se  dorește  să devină o tradiție”, a declarat pentru radio Renașterea, părintele paroh Ioan Bolbos.

Parohia „Adormirea Maicii Domnului”Dej II , se implică an de an în cercetarea celor nevoiași. În Săptămâna Mare au fost oferite pachete cu alimente de bază pentru pregătirea mesei de Paști pentru zeci de familii dar și îmbrăcăminte și încălțăminte copiilor din Colonia Sărata de Jos.

Ultimele articole

Să-L iubim din tot sufletul pe Dumnezeu

Să-L iubim din tot sufletul pe Dumnezeu

Bătrânul Iosif Isihastrul: „Ceea ce nu-i dăm lui Dumnezeu spre a fi întrebuinţat de El, este întrebuinţat de diavol. De aceea Domnul ne-a dat porunca să-L iubim din tot sufletul şi din toată inima, pentru ca cel rău să nu găsească nici loc, nici odihnă pentru a locui...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...