Metode moderne de catehizare, aduse în atenția preoților clujeni și bistrițeni

de | apr. 7, 2016

Preoții din Arhiepiscopia Clujului vor fi învățați cum să folosească metode creative moderne în catehizare și în activitățile pentru copii și tineri. În acest sens, Centrul Eparhial, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, a gândit organizarea unor cursuri de formare, ce vor avea loc în perioada mai-iunie la Mănăstirile Nicula și Rebra Parva.

Inspectorului eparhial pentru catehizare, părintele Liviu Vidican Manci a declarat pentru radio Renașterea că se are în vedere apropierea preoților de tineri și educarea copiilor și a adolescenților în spirit religios:

La finalul activității, preoții vor primi un suport de curs și câteva teme catehetice, realizate pe categorii de vârste, astfel încât să poată realiza programe catehetice și activități interactive la ei în parohie.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Patriarhul României împlinește vârsta de 73 de ani

Patriarhul României împlinește vârsta de 73 de ani

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, împlinește luni vârsta de 73 de ani. Preafericirea Sa se află în al 17-lea an de patriarhat, având peste trei decenii de slujire arhierească. Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române este originar din satul Dobrești,...