Micii ascultători ai radioului, invitați să se implice în realizarea emisiunii „Păhărelul cu nectar”

de | mai 8, 2020

În condițiile actuale în care copiii nu mai merg la grădiniță sau la școală, emisiunea „Păhărelul cu nectar”, prezentă în grila de programe Radio Renașterea de peste 18 ani, le oferă celor mici posibilitatea de a fi creativi și de a-și cultiva talentul. În fiecare sâmbătă, realizatoarea emisiunii, actrița Doina Dejica, le propune copiilor să se implice în realizarea ediției, prin intermediul poștei electronice.

„Copii, ascultătorii și colaboratorii noștri, pot participa în cadrul emisiunii trimițând înregistrări audio cu mesaje, poezii, povești și rugăciuni rostite sau citite de ei. Deja am primit multe  mesaje, care vor fi difuzate în edițiile viitoare ale emisiunii. Proiectul pornește de la ideea că, și în condițiile actuale, în care copii nu mai merg la grădiniță sau la școală, iar activitățile lor se limitează într-un spațiu restrâns, pot să-și dezvolte imaginația, creativitatea, talentul, și pot învețe lucruri noi”, spune  realizatoarea emisiunii „Păhărelul cu nectar”, cunoscută copiilor ca și prietena lor, Daria.

De asemenea, noul format al emisiunii cuprinde o serie de rubrici, în cadrul cărora cei mici vor afla mai multe informații despre cum să aducă natura în locuința lor și cum se pot realiza diverse activități cu materialele pe care le au la îndemână, în casă. „Aflăm împreună informații despre plantele de apartament, cele medicinale și aromatice, și cum pot ei înșiși să le planteze în ghivece și să le îngrijească. În același timp, abordăm teme legate de geografie și istorie, dar vorbim și despre viața animalelor sălbatice, a celor de companie, a păsărilor, sau alte teme abordate de ei la grădiniță și la școală”.

Emisiunea „Păharelul cu nectar”, realizată de actrița Doina Dejica, se difuzează zilnic de la ora 19:30. Cei interesați să colaboreze, profesori, copii sau părinți,  pot trimite sugestii, materiale sau creații proprii, la adresa: daria@radiorenasterea.ro

 

 

DISTRIBUIE

Emisiuni recente

Duminica a III –a după Paști (A Mironosițelor) | Marcu 15, 43-47

Duminica a III –a după Paști (A Mironosițelor) | Marcu 15, 43-47

Duminica de astăzi, cunoscută drept a Mironosițelor sau a Miroforelor, poate fi considerată sărbătoarea femeii și feminității creștine. Virtuțile care reprezintă, prin excelență, femeile sunt: credincioșia, evlavia, delicatețea, discreția, pudoarea, buna-cuviință,...