Micii creștini ai parohiei „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca, aproape de cei nevoiași

de | apr. 24, 2016 | Activități parohiale

Micii creștini ai parohiei „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca au înțeles că adevărata bucurie vine prin purtarea de grijă a celor nevoiași. Astfel, împreună cu educatorii și profesorii lor au demarat pe perioada Postului Mare o serie de acțiuni filantropice.

Școlarii de la grădinița „Lumea copiilor” au donat alimente, îmbrăcăminte și jucării copiilor și bătrânilor de la mai multe centre din Turda. Nici copilașii din parohiei nu au rămas indiferenți la nevoile aproapelui. Aceștia, sprijiniți de părinți au adus la biserică alimente, dulciuri, hăinuțe și jucării, care vor fi distribuite de credincioasele din Comitetul Parohial familiilor nevoiașe din parohie.

Și activitățile cercului de pictură al parohiei s-au orientat spre sprijinirea nevoiașilor. Astfel că cei mici, tinerii și coordonatoarele cercului au decis ca fondurile obținute prin vânzarea obiectelor cu specific Pascal să fie direcționate spre Așezământul de copii de la Mănăstirea Florești.

De asemenea, prin grija credincioșilor parohiei, vor beneficia de pachete și bolnavii de la Spitalul de boli infecțioase Cluj-Napoca și copiii de la Centrul de recuperare „Sfânta Irina” din Turda, a transmis pentru radio Renașterea, reprezentantul Parohiei, Marilena Asănică.

Ultimele articole

Sfânta Treime. Ce ne spune textul biblic? P2

Sfânta Treime. Ce ne spune textul biblic? P2

Programul de aprofundare a învățăturii biblice „Să învățăm și să citim împreună Sfânta Scriptură”, susținut de Pr. Prof. Univ. Dr. Stelian Tofană, este difuzat la Radio Renașterea în fiecare zi de marți de la ora 19.00.20.22.

Cerc preoțesc Valea Tecii, parohia Teaca , Protopopiat Bistrița

Cerc preoțesc Valea Tecii, parohia Teaca , Protopopiat Bistrița

Parohia Ortodoxă Teaca, din cadrul Protopopiatului Ortodox Bistrița, a găzduit luni 24 aprilie 2023, întâlnirea cercului preoțesc de pe Valea Tecii. Pornind de la îndemnul biblic: ,,Fiule, sprijină pe tatăl tău la bătrânețe și nu-l mâhni în viața lui. Și chiar de i se...

Ieșire in comunitate Penitenciarul Gherla

Ieșire in comunitate Penitenciarul Gherla

În ziua Înainte prăznuirii Bunei Vestiri, un grup de persoane private de libertate, rezidente ale Centrului Terapeutic Lotus din Penitenciarul de maxima siguranța Gherla însoțite de preotul capelan alături de cadre din Serviciul Educație , Sectorul Reintegrare Socială...