Anul acesta, în cadrul ediției XXVI, a Microstagiunii Concertistice de Crăciun: Colindul VOCILOR TRANSILVANE, Corala VOCI TRANSILVANE a Casei de Cultură a Studenților „DUMITRU FĂRCAȘ” din Cluj-Napoca, vă invită, în perioada 14-20 decembrie, la un inedit periplu muzical – prilej de a asculta și de a cânta împreună, colinde românești de ieri și de azi și cunoscute cântece de Crăciun din repertoriul universal.

Împreună cu invitatele noastre: soprana Daniela MUREȘAN-CHBIȘBORA, mezzosoprana  Melinda DUFFNER, acompaniați la pian de Natalia CONSTANTIN, sub bagheta dirijorului Adrian-Nicolae COROJAN, vom interpreta, în spații laice și religioase, lucrări muzicale ce pregătesc Marea Sărbătoare a Nașterii Domnului.

Prin cânt și cuvinte alese, transmitem mesajul nostru de Bucurie, Pace și Sănătate tuturora; mulțumiri, speranță și credință către Pruncul Sfânt, ce, din nou se naște, în ieslea suflelor noastre.

CALENDARUL Microstagiunii de Crăciun:

Microstagiunea concertelor de Crăciun a Coralei „VOCI TRANSILVANE”

 

Miercuri, 14 dec, ora 17.30 – Ofrandă muzicală de Crăciun – Biserica ortodoxă Sf. Treime, str. Bisericii Ortodoxe nr. 10

 

 

Microstagiunea concertelor de Crăciun a Coralei „VOCI TRANSILVANE”

 

Vineri – 16 dec, ora 18.30 – Concert Ecumenic de Crăciun  „E SEARA SFÂNTĂ A CRĂCIUNULUI”, sala EUROPA a Casei de Cultură a Studenților „DUMITRU FĂRCAȘ”

 

 

Microstagiunea concertelor de Crăciun a Coralei „VOCI TRANSILVANE”

 

Duminică – 18 dec, ora 17.30 – Ofrandă muzicală de Crăciun  – Biserica ortodoxă Sf. Prooroc Ilie, str. Târnavelor nr 4

 

 

Marți –  20 dec, ora 17.00 – Recital de Crăciun – Căminul pentru persoane vârstnice Casa Teodora, str. Timișului nr. 10