„Micul Biciclist Creștin” la Baia Mare

de | iun. 16, 2016 | Actualitatea religioasă

La Sărbătoarea Sfintei Treimi, 20 iunie 2016, Catedrala Episcopală Sfânta Treimedin Baia Mare găzduiește un eveniment pentru copilași intitulat Micul Biciclist Creștin, aflat la ediția a III-a, după cum ne-a precizat Pr. Gavril Vasile Băban, Președinte A.T.O.C.E.M. (Asociația Tinerilor Ortodocși ai Catedralei Episcopale Maramureșene).

Evenimentul începe la ora 14:00 și este organizat, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Iustin 2Sigheteanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Maramureşului şi Sătmarului, de către voluntarii și colaboratorii A.T.O.C.E.M.

Manifestarea se desfăşoară în curtea catedralei și se adresează copiilor cu vârsta până în 12 ani cu scopul de a promova mersul pe bicicletă ca parte a unui stil de viață sănătos.

Persoanele care doresc să participe se pot înscrie pe tabelele care se găsesc la pangarul (magazinul) Catedralei episcopale Sfânta Treime, pe adresa de mail tineriicatedralei@yahoo.com sau prin mesaj la nr. de tel. 0763 654 983, până sâmbătă, 18 iunie 2016.

Participanții vor avea ocazia să se bucure de clipe frumoase şi vor avea parte şi de surprize plăcute din partea organizatorilor și a invitaților, a transmis pentru radio Renașterea, corespondentul în Episcopia Maramureșului, Andrei Fărcaș.

Ultimele articole

Credința, pe tabla de șah

Credința, pe tabla de șah

Dacă ar fi să-l „definesc” pe părintele Ovidiu Gavrea printr-un cuvânt (în măsura în care oamenii pot fi „definiți” prin unul sau mai multe cuvinte), i-aș spune „Părintele Bucurie”. Sau „Părintele Dragoste”. Sau „Părintele Prieten”. Și nu cred că este cineva, dintre...

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

În Duminica a 4-a după Paști (a vindecării slăbănogului de la Vitezda), 15 mai 2022,  Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a binecuvântat comunitatea ortodoxă din...

Mitropolitul Andrei i-a binecuvântat pe românii din Londra

Mitropolitul Andrei i-a binecuvântat pe românii din Londra

În Duminica a 3-a după Paști (a Mironosițelor), 8 mai 2022, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat în mijlocul comunității ortodoxe române din Londra, Regatul...