„Micul Biciclist Creștin” la Baia Mare

de | iun. 16, 2016

La Sărbătoarea Sfintei Treimi, 20 iunie 2016, Catedrala Episcopală Sfânta Treimedin Baia Mare găzduiește un eveniment pentru copilași intitulat Micul Biciclist Creștin, aflat la ediția a III-a, după cum ne-a precizat Pr. Gavril Vasile Băban, Președinte A.T.O.C.E.M. (Asociația Tinerilor Ortodocși ai Catedralei Episcopale Maramureșene).

Evenimentul începe la ora 14:00 și este organizat, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Iustin 2Sigheteanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Maramureşului şi Sătmarului, de către voluntarii și colaboratorii A.T.O.C.E.M.

Manifestarea se desfăşoară în curtea catedralei și se adresează copiilor cu vârsta până în 12 ani cu scopul de a promova mersul pe bicicletă ca parte a unui stil de viață sănătos.

Persoanele care doresc să participe se pot înscrie pe tabelele care se găsesc la pangarul (magazinul) Catedralei episcopale Sfânta Treime, pe adresa de mail tineriicatedralei@yahoo.com sau prin mesaj la nr. de tel. 0763 654 983, până sâmbătă, 18 iunie 2016.

Participanții vor avea ocazia să se bucure de clipe frumoase şi vor avea parte şi de surprize plăcute din partea organizatorilor și a invitaților, a transmis pentru radio Renașterea, corespondentul în Episcopia Maramureșului, Andrei Fărcaș.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

A treia ediție a expoziției-concurs de artă sacră „Ortodoxia”

A treia ediție a expoziției-concurs de artă sacră „Ortodoxia”

Sâmbătă, 25 mai 2024, Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca a organizat cea de-a treia ediție a expoziției-concurs de artă sacră „Ortodoxia”. Evenimentul, desfășurat în prezența Preasfințitului Părinte Benedict...

Sfințirea Altarului de vară din Parohia Budești

Sfințirea Altarului de vară din Parohia Budești

Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, s-a aflat sâmbătă, 25 mai 2024, în mijlocul credincioșilor Parohiei „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Budești, județul Bistrița-Năsăud. Cu această...