„Micul Biciclist Creștin” la Baia Mare

de | iun. 16, 2016 | Actualitatea religioasă

La Sărbătoarea Sfintei Treimi, 20 iunie 2016, Catedrala Episcopală Sfânta Treimedin Baia Mare găzduiește un eveniment pentru copilași intitulat Micul Biciclist Creștin, aflat la ediția a III-a, după cum ne-a precizat Pr. Gavril Vasile Băban, Președinte A.T.O.C.E.M. (Asociația Tinerilor Ortodocși ai Catedralei Episcopale Maramureșene).

Evenimentul începe la ora 14:00 și este organizat, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Iustin 2Sigheteanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Maramureşului şi Sătmarului, de către voluntarii și colaboratorii A.T.O.C.E.M.

Manifestarea se desfăşoară în curtea catedralei și se adresează copiilor cu vârsta până în 12 ani cu scopul de a promova mersul pe bicicletă ca parte a unui stil de viață sănătos.

Persoanele care doresc să participe se pot înscrie pe tabelele care se găsesc la pangarul (magazinul) Catedralei episcopale Sfânta Treime, pe adresa de mail tineriicatedralei@yahoo.com sau prin mesaj la nr. de tel. 0763 654 983, până sâmbătă, 18 iunie 2016.

Participanții vor avea ocazia să se bucure de clipe frumoase şi vor avea parte şi de surprize plăcute din partea organizatorilor și a invitaților, a transmis pentru radio Renașterea, corespondentul în Episcopia Maramureșului, Andrei Fărcaș.

Ultimele articole

24 mai – Sf. Cuv. Simeon cel din Muntele Minunat

24 mai – Sf. Cuv. Simeon cel din Muntele Minunat

Sf. Cuv. Simeon cel din Muntele Minunat Acest Sfânt Cuvios s-a născut în Antiohia Siriei în anul 521. Încă de la şase ani, după ce tatăl său, Ioan, a murit în timpul unui cutremur, cu binecuvântarea mamei sale, Sfânta Marta (pomenită la 4 iulie), a mers în Seleucia,...

Conferință preoțească de primăvară în Protopopiatul Năsăud

Conferință preoțească de primăvară în Protopopiatul Năsăud

La Centrul Misionar de Tineret „Ioan Bunea” din Sîngeorz-Băi, luni, 22 mai 2023, clericii din Protopopiatul Ortodox Năsăud s-au reunit în cadrul conferinței preoțești semestriale de primăvară. Întâlnirea a fost precedată de un Te Deum, fiind săvârşit la Biserica „Sf....