Mitropolitul Clujului: „Educarea tinerilor o datorie sfântă”

de | apr. 12, 2016

Mitropolitul Clujului a luat parte marți, 12 aprilie 2016, la conferința preoțească de primăvară din protopopiatul Bistrița. Ierarhul a fost însoțit de la Centrul Eparhial de părintele consilier Cristian Baciu și părintele arhidiacon Claudiu Grama, consilierul pe probleme de protocol al Arhiepiscopiei.

Întrunirea  a început la ora 10:00 cu oficierea unei slujbe de Te-Deum, la finalul căreia Înaltpreasfințitul Andrei a explicat că educarea tinerilor este o datorie sfântă pe care o au părinții, dascălii, dar și preoții:

Conferința pe tema „Educația religioasă a tinerilor în noua ordine morală” a fost susținută de inspectorul pe probleme de catehizare parohială al Arhiepiscopiei Clujului, Părintele Liviu Vidican Manci. La final preoții au avut intervenții obiective cu privire la tema discutată, venind cu exemple concrete de catehizare a tinerilor din parohiile pe care le păstoresc, a transmis pentru radio Renașterea, corespondentul în protopopiatul Bistrița, Pr. Emanuel Vidican.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Patriarhul României împlinește vârsta de 73 de ani

Patriarhul României împlinește vârsta de 73 de ani

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, împlinește luni vârsta de 73 de ani. Preafericirea Sa se află în al 17-lea an de patriarhat, având peste trei decenii de slujire arhierească. Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române este originar din satul Dobrești,...