Mitropolitul Clujului: „Educarea tinerilor o datorie sfântă”

de | apr. 12, 2016

Mitropolitul Clujului a luat parte marți, 12 aprilie 2016, la conferința preoțească de primăvară din protopopiatul Bistrița. Ierarhul a fost însoțit de la Centrul Eparhial de părintele consilier Cristian Baciu și părintele arhidiacon Claudiu Grama, consilierul pe probleme de protocol al Arhiepiscopiei.

Întrunirea  a început la ora 10:00 cu oficierea unei slujbe de Te-Deum, la finalul căreia Înaltpreasfințitul Andrei a explicat că educarea tinerilor este o datorie sfântă pe care o au părinții, dascălii, dar și preoții:

Conferința pe tema „Educația religioasă a tinerilor în noua ordine morală” a fost susținută de inspectorul pe probleme de catehizare parohială al Arhiepiscopiei Clujului, Părintele Liviu Vidican Manci. La final preoții au avut intervenții obiective cu privire la tema discutată, venind cu exemple concrete de catehizare a tinerilor din parohiile pe care le păstoresc, a transmis pentru radio Renașterea, corespondentul în protopopiatul Bistrița, Pr. Emanuel Vidican.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Sfințirea capelei mortuare din Panticeu

Sfințirea capelei mortuare din Panticeu

Joi, 22 februarie 2024, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a binecuvântat comunitatea ortodoxă din Panticeu, județul Cluj, cu prilejul sfințirii capelei mortuare din...