Mitropolitul Clujului va conferenția pe tema „Răstignire și înviere cu Hristos”

de | mart. 31, 2021 | Actualitatea religioasă

Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului este invitatul din această săptămână al serilor duhovnicești, organizate de ASCOR Cluj în Postul Mare.

Joi ,1 aprilie 2021, ierarhul va susține conferința cu titlul „Răstignire și înviere cu Hristos”, în cadrul căreia se va adresa tinerilor, încercând să contureze răspunsuri la diversele nedumeriri apărute în mintea sau în sufletele acestora. Întâlnirea va avea loc online, de la ora 20:00, pe paginile de Facebook și Youtube ale ASCOR Cluj-Napoca. De asemenea, conferința va fi transmisă și pe pagina de Facebook Radio Renașterea.

În fiecare an, în Postul Mare și în Postul Crăciunului, ASCOR Cluj-Napoca organizează săptămânal întâlniri duhovniceşti, la care sunt invitaţi ierarhi, duhovnici, profesori, preoţi, pentru a adresa cuvinte folositoare şi pentru a sta de vorbă cu tinerii pe teme de actualitate.

 

 

Ultimele articole

Călugării adevăraţi sunt virtuoşi și smeriţi

Călugării adevăraţi sunt virtuoşi și smeriţi

Gavriil (Kazasis), Bătrânul athonit: „Călugării adevăraţi sunt virtuoşi, smeriţi cu gândul şi lucrând în tăcere mierea faptelor bune. Fără a deranja pe nimeni, se mulţumesc cu modestele meşteşuguri manuale şi dăruiesc chiar şi săracilor puţinul pe care-l au”. „Sărăcia...