Momente duhovnicești în Parohia Huedin II

de | apr. 5, 2016 | Activități parohiale

În cea de-a treia saptămână a Sfântului şi Marelui Post, Parohia Huedin II, a avut trei invitaţi speciali. Astfel, marţi după-amiază, părintele inspector Tudor Mudure a participat la întâlnirea tinerilor de la Centrul Catehetic ,,Protopop Martir Aurel Munteanu”, vorbindu-le acestora despre Sfânta Împartăşanie şi despre fericirea tinereţii.

Miercuri după-amiază, Părintele Protosinghel Benedict Vesa, a săvârşit alături de părintele paroh Lupuţan Dan, Liturghia Darurilor mai înainte sfinţite. La final părintele Benedict le-a vorbit celor prezenţi despre importanţa şi folosul postului.

În duminica a treia a Sfântului Post, la Sfânta Liturghie a participat Pr. Prof. Teofil Tia de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, împreună cu cinci studenţi teologi, care au predicat şi au dat răspunsurile la strană, a transmis pentru radio Renașterea,  Pr. Dan Lupuțan, protopopul de Huedin.

Ultimele articole

Hramul Parohiei „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca

Hramul Parohiei „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca

Sărbătoarea Naşterii Domnului, numită în popor Crăciunul, ne aduce vestea venirii în lume a Fiului lui Dumnezeu făcut om, pentru mântuirea noastră, fiind cea mai importantă sărbătoare pentru comunitatea noastră parohială din cartierul Gheorgheni, care își serbează...