Spectacol AMÂNAT – Muzică și dictatură – lucrări de Dmitri Șostakovici și Paul Ben-Haim în context

de | iun. 19, 2022 | Cultură

Dragii noștri,

din păcate suntem nevoiți să amânăm concertul MUZICĂ ȘI DICTATURĂ programat pentru data de 23 iunie, de la ora 19.

Biletele deja achiziționate sunt valabile pentru data de 31 octombrie, când ne vom bucura să vă revedem.

Cei care doresc rambursarea biletului pot cere acest lucru la adresa:  office@bilete.ro

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Spectacol AMÂNAT - Muzică și dictatură – lucrări de Dmitri Șostakovici și Paul Ben-Haim în context

……………………….

Două figuri însemnate de compozitori ai secolului XX, care au avut de suferit sub dictatura lui Hitler, respectiv a lui Stalin – Paul Ben-Haim și Dmitri Șostakovici – stau în centrul programului de concert.

Cvartetul de coarde nr. 8 în do minor, Op. 110 (1960) de Dmitri Șostakovici, interpretat de Cvartetul Arcadia, și ciclul Trei cântece fără cuvinte (1952) de Paul Ben-Haim, interpretat de soprana Mihaela Maxim și pianista Raluca Rad, vor fi prezentate în contextul în care au fost create.

Texte concepute de Ștefana Țițeica în lectura actriței Alina Mișoc, care va da glas și mărturiilor compozitorilor și ale contemporanilor lor, și exemple muzicale reprezentative sunt menite să creioneze circumstanțele istorice, sociale și culturale care i-a influențat profund pe cei doi compozitori.

Concertul va avea loc joi, 23 iunie 2022, de la ora 19, în studioul de concerte al Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca (Str. Ion I. C. Brătianu, nr. 25).

Biletele sunt disponibile online la adresa: https://www.bilete.ro/muzica-si-dictatura/ și în rețeaua Bilete.ro (oficiile Poștei Române, magazinele Inmedio, magazinele Telekom/Germanos, magazinele proprii Vodafone semnalizate Bilete.ro)

Ultimele articole

Mai multe din Cultură
Editura Renașterea la Festivalul Internațional de Carte Transilvania

Editura Renașterea la Festivalul Internațional de Carte Transilvania

Editura Renașterea a Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului participă, și în acest an, la Festivalul Internațional de Carte Transilvania. Vineri, 16 septembrie, editura noastră invită publicul iubitor de lectură la lansarea volumului „Parabolele Domnului” al...