O săptămână dedicată familiei, în parohia clujeană „Sfântul Alexandru”

de | feb. 5, 2016 | Activități parohiale

Familia creștină este celula de bază a societății. Cu toate acestea, în ziua de azi, tot mai puțini tineri se gândesc la a-și întemeia o familie, având la baza ei valorile creștine, atât de importante pentru trăinicia ei. Tocmai în dorința de a-i ajuta pe tineri să facă față provocărilor, dar și de a-i sprijini pe cei ce au făcut deja acest pas, parohia clujeană „Sfântul Alexandru” marchează în perioada 8-12 februarie săptămâna familiei. În fiecare seară, de la ora 18:00, la biserica de pe bulevardul Muncii preoți și duhovnici, dar și specialiști vor dezbate teme actuale și de mare interes: de la dragostea de cuplu, la creșterea copiilor sau cum să fie prevenit divorțul. Programul special ce va avea loc în săptămâna internațională a căsătoriei în parohia „Sf. Alexandru” ne este detaliat de pr. paroh Claudiu Melean:

Săptămâna căsătoriei este derulată la nivel internațional în perioada 7-14 februarie. În România, ea este marcată din 2011.

 

Ultimele articole

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...