O săptămână în „Universul copiilor”

de | iul. 16, 2016

Vacanța de vară este perioadă în care copiii strâng poate cele mai frumoase amintiri din viață. Acesta este motivul pentru care Parohia Ortodoxă „Sfânta Treime” din Cluj-Napoca s-a gândit să le facă o bucurie celor mici prin organizarea unei săptămâni pline de voie bună, pe care să nu o uite niciodată.

afis okActivitățile regulate cu cei mici se vor transforma în perioada 1-5 august 2016 într-o săptămână pe care membrii parohiei au numit-o „Universul copiilor”, în care cei mici, cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani vor putea strânge experiență la atelierele de teatru, lucru manual, chitară, discuții tematice și pictură. Nu vor lipsi nici jocurile diverse, așa că sunt așteptați cât mai mulți participanți.

 

Programul se va desfășura în maximă siguranță, între orele 8:00-12:00, la sediul Parohiei, de pe str. Bisericii Ortodoxe, Nr. 10.

Pentru informații și înscrieri puteți accesa pagina de Facebook a parohiei, https://www.facebook.com/SfantaTreimeCluj/.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Binecuvântare arhierească în Parohia Ortodoxă Arșița

Binecuvântare arhierească în Parohia Ortodoxă Arșița

Sâmbătă, 15 iunie 2024, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, s-a aflat în mijlocul credincioșilor din satul Arșița, comuna Măgura Ilvei, județul Bistrița-Năsăud, cu prilejul sfințirii capelei...