Olimpicii clujeni, premiați de parohia „Nașterea Domnului din Cluj-Napoca

de | ian. 24, 2016 | Activități parohiale

La Parohia Ortodoxă Română „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca, păstorită de părintele Nicolae Buda, a continuat  duminică, 24 ianuarie, evenimentele din cadrul proiectului „Luna credincioșilor”. A sosit rândul credincioșilor care au avut anul trecut succese deosebite în diferite competiții, la nivel județean și național, care au fost răsplătiți cu diplome și medalii pe măsura talentului și a muncii depuse.

După Sfânta Liturghie, din fața Sfântului Altar, au fost felicitați copiii și tinerii care au dorit să împartă bucuria succesului lor cu cea a credincioșilor din parohia din care fac parte. Printre premianți s-au aflat, în special, elevi de la Școala „Constantin Brâncuși” din Cluj Napoca, olimpici la limba și literatura română, limba franceză, matematică, fizică, astronomie, astrofizică și geografie. Au fost premiați și micii sportivi, ce au obținut medalii la campionatele de fotbal și judo, dar și cei ce au avut rezultate deosebite în domeniul muzicii și la olimpiada „Literatura ca abilitate de viață”.

La premiere, a participat doamna profesoară Mirela Nicoară care, împreună cu preoții slujitori ai parohiei, a dăruit câștigătorilor diplome, icoane și cărți religioase. Cele mai de preț daruri pe care le-au primit însă cei care s-au trudit să înmulțească talantul cu care i-a binecuvântat Dumnezeu, sunt emoția și bucuria pe care le-au adus în sufletele și pe fețele tuturor celor prezenți la acest eveniment, a transmis pentru radio Renașterea, reprezentantul parohiei Marilena Asănică.

 

Ultimele articole

Credința, pe tabla de șah

Credința, pe tabla de șah

Dacă ar fi să-l „definesc” pe părintele Ovidiu Gavrea printr-un cuvânt (în măsura în care oamenii pot fi „definiți” prin unul sau mai multe cuvinte), i-aș spune „Părintele Bucurie”. Sau „Părintele Dragoste”. Sau „Părintele Prieten”. Și nu cred că este cineva, dintre...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...