Omagiu adus Reginei Ana a României

de | aug. 11, 2016 | Actualitatea religioasă

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a adus miercuri, 10 august 2016, un omagiu Reginei Ana a României. O delegaţie a Bisericii Ortodoxe Române, din care a facut parte și Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului, Înatpreasfințitul Părinte Andrei,  a fost prezentă ieri seară la Castelul Peleş din Sinaia, unde a fost  depus trupul neînsufleţit al reginei.

După ce a fost depusă o coroană de flori, a urmat un moment de reculegere lângă catafalc. Apoi, Părintele Patriarh a transmis condoleanţe membrilor familiei Regale şi a semnat în cartea de condoleanţe.

Slujba de înmormântare a Reginei Ana este programată sâmbătă, 13 august 2016, la ora 15:00, în pronaosul noii catedrale de la Curtea de Argeş.

sursa:basilica.ro

Ultimele articole

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

În Duminica a 4-a după Paști (a vindecării slăbănogului de la Vitezda), 15 mai 2022,  Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a binecuvântat comunitatea ortodoxă din...

Mitropolitul Andrei i-a binecuvântat pe românii din Londra

Mitropolitul Andrei i-a binecuvântat pe românii din Londra

În Duminica a 3-a după Paști (a Mironosițelor), 8 mai 2022, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat în mijlocul comunității ortodoxe române din Londra, Regatul...